Služby

Služby

V oblasti stavebníctva sme odborníci a ponúkame vám naše bohaté skúsenosti v stavebnej praxi. Sme odborníci s praxou, znalosťami a zručnosťami. Ovládame teóriu a sme preskúšaný praxou.

 

Naše prednosti? Chceme robiť pekné veci. Chceme po sebe nechať pekné stavby.  Dáme vašej nehnuteľnosti pridanú hodnotu. Staneme sa vašimi priateľmi. Viete, čo môžete od nás očakávať? Kvalitu, priateľstvo a istotu. Zaujíma vás viac? Viac o nás a o NOESTAV sa dočítate v profile.

Výstavba

Stavebné práce na kľúč – stavba domu - hrubá stavba, holodom, stavba na kľúč, spevnené plochy - dodáme vám práce a materiál v takom rozsahu, ako to bude vyhovovať vám.

Zakladanie

Zemné práce - základová doska - vašu stavbu postavíme na pevný základ. Zemné práce, presun a doprava sypkého materiálu, viazanie betonárskej ocele, betonáže, izolácie.

Rekonštrukcia

Rekonštrukcia nehnuteľnosti je pre mnohých stresovo náročná udalosť, pričom, pre množstvo stresu je často nepodstatné, či prerábate byt alebo dom. Zverte sa do rúk profesionálom.

Kompletne

Stavba domu a rekonštrukcia nehnuteľnosti je pre nás potešením. Sme vďačný, keď vám môžeme pomôcť. Radi sa pozeráme na výsledky našej práce. Najmä keď sa blíži ku koncu. Dáme vám pokoj počas celej stavby.

Stavebná činnosť

Ide vám o kompletnú stavbu rodinného domu na kľúč, rekonštrukciu bytu, domu, obchodného priestoru, zakladanie stavby? My vám vždy za vaše peniaze poskyneme to najlepšie, čo v nás je.

Často sa stáva, že riadime kompletné dokončenie stavby presne podľa zadávateľa stavby bez nutnosti jeho neustálej kontroly. Pracujeme prevažne priamo pre investora.  Niesme subdodávatelia.  Oslovujú nás subjekty, ktoré hľadajú firmu schopnú zastrešiť všetky remeslá a profesie. My máme radi projekty, kde sa dbá na kvalitu, estetiku, máme radi projekty, ktoré sa pre nás môžu stať výzvou.

Naše služby budú pre vás „extra“ skúsenosť. Našou klientelou sú ľudia, ktorí hľadajú kvalitu, hľadajú firmu ako sme my, ktorá na ich stavbe zabezpečí úplne všetko. Jednotlivé remeselné práce, plánovanie, upratovanie stavby, logistiku materiálu, výber prípadných subdodávateľov, kontrola kvality.

Absolvovali sme aj niekoľko stavieb, kde klient – investor nebol prítomný na Slovensku alebo v našom regióne počas prác. V takýchto prípadoch využívame moderné technológie na „virtuálne stretnutia“ priamo na stavbe. My pristupujeme k realizácii prác zodpovedne, s novými technológiami, pretože nám záleží na kvalite v prvom rade a na spokojnosti klienta. Nepôjdeme do nekvality pre uspokojenie klienta, zvolíme si radšej prácu nerobiť.  Chceme dosahovať kvalitu nielen pri odovzdávaní diela, ale aj s odstupom času.

Rekonštrukcia bytov a domov

  • Máte záujem o stavebné práce?
  • Plánujete postaviť dom a hľadáte dodávateľa hrubej stavby?
  • Chcete zodpovedný prístup kde nepotrebujete neustále kontrolovať dodávateľa stavebných prác?
  • Plánujete postaviť dom?
  • Idete prerábať byt alebo dom?
  • Chcete, aby sa realizácia prác na vašej stavbe zbytočne nekúskovala?
  • Je spoľahlivosť pre Vás na prvom mieste?

POZOR, ste na správnej adrese. Pracujeme pre kvalitu a zameriavame sa na zodpovedný prístup a férovosť.  Pracujeme stále, aj vtedy, keď investor na stavbe nieje. Našou hlavnou prioritou je kvalitná stavba.

Možno hľadáte firmu na čiastočné práce a možno chcete spraviť všetko naraz. Nech máte akúkoľvek inú špeciálnu požiadavku, kontaktujte nás pre konzultácie a rezerváciu termínu realizácie. My ponúkame svojim klientom možnosť využiť našich profesionálov vo vašej firme a domácnosti. Pritom nezáleží, či sa jedná o stavbu domu, rekonštrukciu bytu, či iné stavebné práce alebo stavebno montážne práce, my ku každej zákazke pristupujeme zodpovedne.

Našu prácu plánujeme a kontrolujeme kvalitu. Ak sa chcete dozvedieť viac o ponuke našich služieb, prípadne máte záujem o vypracovanie cenovej ponuky, kontaktuje nás.

Neváhajte a volajte

Oslovili sme vás? Chcete s nami prediskutovať vašu požiadavku? Či už ide o základovú dosku, hrubú stavbu, RD na kľúč alebo rekonštrukciu, neváhajte a kontaktujte nás pre viac informácií.

Zavolajte na 0944 202 544 s vašimi otázkami, prípadne napíšte mail a my sa čoskoro ozveme vám.

Máte záujem o naše služby?

0944 202 544